Презентація проєкту «Озеленення Планети»

Презентація проєкту «Озеленення Планети»

Місія проєкту «Озеленення Планети» висадити 100 000 000 дерев по всій планеті та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи. Ціль – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.

Наше завдання в 2021 році – висадити 1 млн. дерев за 1 день у 100 країнах світу.

Реалізація проєкту «Озеленення планети» запланована на 20 березня 2021 року. Саме тому плануємо висадити 1 млн. дерев у 100 країнах світу, а мільйонне дерево вже традиційно висадять в Україні.
Долучитись до глобальної екоініціативи «Озеленення Планети» може кожна людина на планеті Земля, а також корпорації, компанії, підприємства, організації, політики, блогери і всі люди, які хочуть, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім, таким плацдармом, де можна жити, творити, розвиватися і робити прекрасні речі.

Організатором проєкту «Озеленення планети» є благодійний фонд «Озеленення України» засновниками якого є президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк, за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України.